Welkom

Welkom op de website van Van Venrooij Schilderwerken. Een jong schildersbedrijf dat actief is in Amersfoort en omstreken.

Even voorstellen.
Na mijn opleiding tot schilder heb ik bij diverse Schildersbedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. Daar heb ik het schildersvak pas echt goed geleerd. Al werkend heb ik de opleidingen van aspirant gezel tot gezel gevolgd. Omdat ook het schildersvak blijft innoveren laat ik me regelmatig bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producten en technieken. Omdat ik tijdens mijn werk regelmatig werd geconfronteerd met houtrot heb ik ook hiervoor een gespecialiseerde opleiding gevolgd. Hierdoor kan ik slechte delen vervangen waardoor de kosten voor u lager uitvallen. Een compleet kozijn vervangen is immers duurder dan een professioneel herstel.

Inmiddels heb ik een brede ervaring op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk en houtrotherstel voor woningen, kantoren, winkels en bijzondere objecten. De kwaliteit van het geleverde werk is op een kwalitatief hoog niveau en uiteraard met garantie.

Kwaliteit en vakmanschap.
Ik vind dat de kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw wensen en eisen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang.

Service en advies.
Voor mij is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel. Mijn uitgangspunt daarbij is kwaliteit, service en advies. Een goede verhouding met u staat bij mij in een hoog vaandel. Ik wil u het vertrouwen geven en het door u aan mij gegeven vertrouwen niet beschamen.
Goede communicatie is dan ook erg belangrijk voor mij en ik sta dan ook altijd klaar met antwoorden op al uw vragen. De vertrouwensband die ik op deze manier hoop op te bouwen stopt uiteraard niet bij het einde van het werk, want ik hoop ook in de toekomst voor u het schilderwerk te mogen onderhouden.

Vrijblijvende offerte.
Voor een vrijblijvende offerte kom ik graag naar u toe. Stuur een mail of bel me voor het maken van een afspraak.